Adásvételi szerződés

Az adásvételi szerződés elkészítésének és a földhivatali eljárásban való képviselet díja:

1. Készpénzes vevő esetén: Bruttó 75.000.- Ft.-tól. Az ügyvédi megbízási díj pontos meghatározásához féltétlenül szükséges ismerni az ingatlan vételárát.
2. Hitellel történő vásárlás esetén: Bruttó 95.000,- Ft.-tól. Az ügyvédi megbízási díj pontos meghatározásához féltétlenül szükséges ismerni az ingatlan vételárát.

Felmerülő egyéb költségek:
Földhivatali eljárási illeték: 6.600,- Ft.
2 db Tulajdoni lap illetéke: 6.000,- Ft. ( A szerződéskötés előtt közvetlenül kerül a 2. tulajdoni lap lekérésre a vevő maximális védelmének a figyelembevételével.)

Az adásvétel menete:

A kapcsolat felvételt követően adatlapot küldök meg a kedves leendő ügyfélnek, amelynek adatokkal történő feltöltése és megküldése után kerül sor a szerződés tervezet előkészítésére

A szerződés előkészítésének 1. lépésében ingatlan tulajdoni lapja kerül lekérdezésre a TAKARNET rendszeréből, amely az aktuális, napra pontos bejegyzéseket tartalmazza az ingatlan tulajdonosaira, terheire vonatkozóan

A szerződés tervezet előkészítését annak bonyolultságától függően 2-5 munkanapra vállalom.

A szerződés tervezet feleknek történő megküldése után leegyeztetjük az esetleges vitás pontokat. A szerződés felek között történt leegyeztetést követően kerül sor az adásvételi szerződés aláírására az ügyvédi irodámban. Az iroda elhelyezkedése kitűnő. Tömegközlekedéssel a 3-as metróval (Ecseri úti megálló), illetve a 3-as villamossal lehet könnyen a megállóktól 2 perces sétával megközelíteni. Gépjárművel az irodaház közvetlen környezetében tud parkolni.

A szerződés aláírását követően délelőtti órákban történő aláírás esetén már aznap, délutáni órákban történő szerződés aláírás esetében másnap kerül személyesen benyújtásra az illetékes földhivatalnál a kérelem

A megbízás tartalmazza az ingatlan adásvételi szerződés elkészítésén túl a szerződés megkötéséhez eseti jelleggel valamennyi szükséges melléklet (Átvételi elismervények, Bejegyzési engedély, Letéti szerződés, NAV adatlap stb.) elkészítését és teljes lebonyolítását egészen a tulajdonjog földhivatali bejegyzéséig.

Kapcsolatba tud lépni velem a lap alján kiltöltött adatlap segítségével, vagy közvetlenül küldjön e-mailt az info@drjuhaszugyved.hu címre.

Adatlap

Az adatlapot kitöltve felveheti velem a kapcsolatot.